130415 – Två av tre gripna

Foto: 021media.se / ARKIVBILD

Foto: 021media.se / ARKIVBILD

Polis larmades om en pågående stöld på en husvagnsfirma på Hälla på söndagskvällen. Tre män hade på platsen klippt upp ett hål i ett stängsel och efter detta tillgripit batterier som de lastade in i en skåpbil som de hade med sig till platsen.

Innan patrull hann fram till platsen lämnade fordonet i riktning mot E18. Patrull som gav sig ut på E18 i riktning mot Stockholm fick syn på bilen i närheten av Orrestaavfarten. Då patrullen stoppade bilen valde de tre männen att springa från denna.

Två män greps relativt snart i närheten av bilen medan den tredje mannen lyckades springa vidare till skogs. Flera patruller inklusive hundpatrull har sökt denna man sedan händelsen men ännu inte anträffat honom.

I den aktuella skåpbilen anträffades förutom batterier även en hel del annat gods. Bil och gods har tagits i beslag för vidare utredning.

De två gripna är bägge män och de är födda 1971 respektive 1978, de båda männen misstänks för stöld.

De bägge gripna har förhörts under natten och åklagare har efter detta fattat beslut om att anhålla dem. Den tredje mannen är fortfarande på fri fot.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Iza Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: