2014-05-03: Mystiskt paket anträffat utanför polishusets entré

ARKIVBILD || Foto: Andréas Sandberg - 021media.se

ARKIVBILD || Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

Strax före kl 07:00 på lördagsmorgonen, anträffades ett misstänkt föremål i anslutning till polishusets entré på Västgötegatan i Västerås.Området är avspärrat pga. säkerhetsskäl och den Nationella Bombgruppen är på väg hit. Avspärrningarna kommer att bestå tillsvidare.

Uppdaterat kl 09:19

Polisens bombgrupp har nu undersökt paketet och gjort bedömningen att det inte är något farligt föremål. Av säkerhetsskäl har man skjutit sönder föremålet. Detta bekräftade att det inte var något farligt föremål och i samband med detta så tog polishuset skada, det va en glasruta på en av entrédörrarna som gick sönder vilket är helt ofrånkomligt uppger Thomas Gustavsson befäl på LKC i Västerås . Alla avspärrningar kommer nu att hävas. En anmälan om misstänkt falsklarm kommer att upprättas. Man har ingen misstänkt för gärningen.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: