2015-05-16: Försvunnen person, Enköping

Efterlyst_person
ENKÖPING/VÄSTERÅS

En kvinna, född -52, har anmälts försvunnen i Enköping. Kvinnan lämnade bostaden den 12 maj kl 10.30 för att handla och promenera. När hon inte kommit hem vid 18-tiden anmäldes hon försvunnen av anhöriga.

Foto: Privat

Signalementet på kvinnan är följande:
Kvinna, ca 155 cm, knubbig kroppsbyggnad. Vitt, axellångt hår, glasögon. Klädd i en grön/svart kort regnjacka med huva, blå jeans och svarta promenadskor. Hon bar på en handgjord, beige tygväska.

Uppdatering 2015-05-15

Vittnesiakttagelse på buss mellan Enköping-Västerås den 14 maj vid 10.40-tiden, då bussen ankom till Västerås. Hon steg av bussen vid centralstationen och gick i riktning mot stationen.

Signalementet som vittnena uppgett stämmer mycket bra in. De beskriver att hon uppträdde förvirrat och att hon såg smutsig ut precis som hon vistats utomhus en tid.

Uppdatering 2015-05-14

Boende i Bredsandsområdet uppmanas att söka i sina garage, förråd eller andra byggnader där hon kan ha sökt skydd.

 

Uppdatering 2015-05-13

Iakttagelse från den 12 maj vid 16-tiden då ett vittne sannolikt ser henne gå mellan Enköping och Bredsand i riktning mot Bredsand. Hon var då vid avfarten mot Nynäs Gård.

Polisen är mycket intresserad av ytterligare iakttagelser och även om signalementet inte stämmer exakt så tveka inte att ringa polisen på 11414 och berätta vad du vet.

Det utesluts inte att hon kan finnas kvar eller har återvänt till Enköpingsområdet och att hon kan ha någon plats där hon kan komma i skydd för väder och vind.

Källa: Uppsalapolisen

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Iza Sandberg

Följ och Gilla 021media.se:
error