2015-11-22: Man avlossade pistol på bröllopsfest

SKULTUNA

Någon form av skottlossning har ägt rum vid festlokalen på Mäster Jacobs Väg i Skultuna under lördagskvällen/natten. När polispatruller kom till platsen visade det sig att i festlokalen hölls en bröllopsfest och att en person skall ha avlossat skott i luften från en pistol och sedan lämnat till fots från platsen.

Polispatrull utförde en personkontroll på en 25-årig man på Västeråsvägen och anträffar på denna en pistol (kaliber 22) i innerfickan på jackan. Mannen uppvisade även tydliga tecken på narkotikapåverkan. Mannen greps på plats och fördes till polisstationen. Vid husrannsakan i mannens bostad på Bankvägen så anträffades ammunition samt samt dopingklassade- och narkotikaklassade preparat.

Uppgifter framkom även om att mannen skall ha riktat pistolen mot en annan man och en anmälan har tagits upp gällande detta.

Mannen är nu misstänkt för brott mot vapenlagen, framkallande av fara för annan, narkotikabrott (eget bruk + innehav), dopingbrott (innehav) samt grovt olaga hot.

Mannen blev inlagd för tillnyktring och förhör kommer att hållas med mannen nu under morgonen.

Lokalen behövdes aldrig utrymmas och inga personskador har inrapporterats.

Foto: Andréas Sandberg - 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: