2016-02-24: Lada brann ner på Kungsbyns Djurpark

VÄSTERÅS

Polis och räddningstjänst larmades till Kungsbyn (Kungsbyns restaurang och djurpark) efter larm om brand i en av byggnaderna vid 08.20-tiden på onsdag morgonen.

En lada som bland annat inrymt grisar, höns och kaniner har av okänd anledning börjat brinna. I branden fick ett okänt antal höns och kaniner sätta livet till – grisarna hann utrymmas innan ladan blev övertänd.

Den aktuella ladan kunde inte räddas, utan fick brinna ner. Övriga byggnader på området klarade sig oskadda – redan tidigt bedömde räddningstjänsten att det inte förelåg någon spridningsrisk till övriga byggnader.

Ingen person skadades i branden.

En anmälan om brand utan misstanke om brott kommer upprättas. Platsen är avspärrad, och en teknisk undersökning kommer utföras i närtid för att utröna orsaken till branden.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Iza Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: