2016-07-05: Ny smash and grab kupp

Foto: 021media.se/ARKIVBILD

VÄSTERÅS

Okänt antal gärningsmän körde in en bil i sidoentrén till Siba på Hälla i Västerås. Personerna stal varor till ett okänt värde innan man lämnade platsen i okänd riktning. Den bil som användes som murbräcka var en vit Ford Fiesta som fanns kvar på platsen. Man har på vägar runt Hälla, bl.a på Stockholmsvägen och Österleden anträffat spanskaryttare också kallats fotanglar. Flera patruller sökte efter gärningsmännen utan resultat. Tekniker har vart på platsen, anmälan om Grov stöld genom inbrott har upprättats.

Vet du något om kuppen mot Siba, eller har du sett något som kan sättas i samband med händelsen vid 03-tiden natten till tisdagen 5 juli? Hör av dig till Polisen i Västerås på 11414,  du kan vara anonym.

Detta är andra smash and grab kuppen inom en vecka, förra skedde mot MediaMarkt på Erikslund. Här kan ni läsa om den händelsen

Spara

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: