2016-07-17: Två olyckor i samma rondell

Fagersta
Strax efter midnatt skedde den första olyckan. Det var en bil med fyra personer i 20-års åldern som körde rakt över rondellen och hamnade i diket. Ingen av de inblandade skadades. Bilen fick dock så omfattande skador att den var tvungen att bärgas.

Den andra olyckan hände strax innan halv tre. Det var då en bil med två kvinnor i 40- och 60-års åldern, som på samma sätt körde rakt över rondellen och hamnade i diket. Båda kvinnorna fördes med ambulans till sjukhuset i Västerås. Ingen av dem ådrog sig några allvarligare skador. Bilen som fick omfattande skador, kommer att bärgas senare.

Båda förarna av olycksbilarna hade samma förklaring till olyckorna. De hade inte uppmärksammat rondellen förrän de körde in i den och därför inte hann anpassa hastigheten. På vägsträckan var hastigheten skyltad med 70 km/tim.

Foto: Andréas Sandberg - 021media.se

 

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se:
error