2016-10-07: Våldtäktsförsök mot minderårig

VÄSTERÅS

Det var vid 18:00-tiden på fredagen som en minderårig pojke blev indragen, alternativt inburen, i ett buskage av en okänd man. Händelsen inträffade i anslutning till fotbollsplaner i närheten av Viksängsskolan i Västerås. Pojken ska ha blivit indragen alternativt burits in i buskaget och där blivit utsatt för ett våldtäktsförsök. Den minderåriga pojken ska ha lyckats slita sig loss och lämnat platsen.

Polisen larmades om händelsen vid 20:00-tiden. Polis- och hundpatruller har sökt efter gärningspersonen. En undersökning har genomförts av platsen och fynd har gjorts, vad fr fynd som gjort vill inte Polisen uttala sig om. I nuläget är inte någon gripen i ärendet.

Polisen söker nu tips och iakttagelser kring händelsen. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14 med vittnesuppgifter och tips.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Iza Sandberg

Följ och Gilla 021media.se:
error