2017-03-12: Omfattande stölder från BMW bilar

VÄSTERÅS

Omfattande stölder från BMW-bilar på Vallby/Brottberga-området.

Polisen har under söndagen tagit emot anmälningar från minst 6 personer, som blivit utsatta för stölder, under natten mellan lördag och söndag. Samtliga personer bor på norra delen av Vallby/Brottbergaområdet och uteslutande i villor eller radhus. Det rör sig i samtliga fall av stölder från BMW-bilar, som varit parkerade utanför bostäderna. Någon har i flera fall krossat en ruta på bilarna, tagit sig in i bilen och tillgripit fordonets ratt, inkl krockkudde. Polis har varit på platserna genomfört brottsplatsundersökningar.

Polisen är mycket intresserad av vittnesiakttagelser eller andra intressanta uppgifter, som kan sättas i samband med stölderna. Inbrotten har skett under natten och i ett tämligen begränsat område, så man tycker att någon borde ha sett eller hört något. Brotten har inträffat på Torvtaksvägen, Solbackavägen, Visthusgatan, Eldhusgatan, Vallby Skolgata och Gruvvägen.

Ring gärna 114 14 för att tipsa polisen!

 

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: