2017-06-13: Polisen söker försvunnen person

VÄSTERÅS

Polisen söker tips:

Fatima Berggren, 57 år, är försvunnen sedan mitten av maj. Stora resurser har lagts på att hitta henne, men utan resultat. Därför söker polisen nu ytterligare tips. Har du information om Fatima Berggren ring polisen 114 14.

Fatima Berggren som är skriven på Pettersberg i Västerås anmäldes försvunnen till polisen den 24 maj. Då hade hon inte hörts av sedan den 18 maj. Hon efterlystes och såväl polisen som anhöriga och Missing People har varit engagerade i ärendet.

Den 1 juni inledde polisen en förundersökning gällande människorov. Polisen har bland annat sökt av flera platser med hjälp av hundpatruller, hållit över 150 förhör och gjort tekniska undersökningar. Trots det är Fatima Berggren fortfarande försvunnen.

 

Därför söker polisen allmänhetens hjälp för att hitta Fatima Berggren. Har du sett henne, vet du var hon finns eller har du annan information i ärendet, ring polisen 114 14.

Källa: Polisen

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: