2017-06-16: Anlagd brand på Fredriksbergsbadet

VÄSTERÅS

Polis och Räddningstjänst larmades strax innan midnatt till Fredriksbergsbadet med anledning av att boende upptäckte att det brann från en av byggnaderna på badet. Byggnaden som brann ska enligt uppgift innehålla kontor, ingen spridningsrisk till intill liggande byggnader Inga personer har kommit till skada. Polisen spärrade av ett område kring branden så att räddningstjänsten kunde få arbeta med släckningen ostört. Totalt 3 brandstationer fanns på platsen samt en stegbil inkallad från Eskilstuna.

Strax innan hade man observerat ett flertal ungdomar på området. Polisen har även säkrat en del spår. En teknisk undersökning kommer att göras på platsen. platsen kommer att vara avspärrad och vakter kommer finnas för att förhindra att allmänheten tar sig in till platsen.

Oklart i nuläget hur branden startat, men en misstanke om att den ska vara anlagd.

VI SÖKER EFTER LÄSARBILDER
Vet du något, har du bilder från händelsen?
Kontakta då 021media.se via tipsa@021media.se

Foto: Victoria Widerkrantz / Läsarbild - 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: