2017-08-01: Kvinna attackerad, avled av sina skador

SURAHAMMAR

Samtal kommer in om en kvinna som blivit attackerad på Omvägen i Surahammar vid 12.15-tiden. Hon konstateras död på platsen. Stora resurser söker efter gärningsman.

En kvinna har avlidit efter skador hon fått efter att ha blivit attackerad av en man på Omvägen vid återvinningsstationen i Surahammar. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Gärningsman flyr från platsen och stora polisresurser deltar i sökandet.

Polisen utreder händelsen som mord alt. dråp.

UPPDATERING 15.05: Patruller, hundförare och helikopter deltar i sökandet efter den man som setts i samband med händelsen.

UPPDATERING 17.32: Någon form av stickvapen har använts i händelsen. Det har gjorts en del fynd på brottsplatsen som nu ska analyseras. Flera personer, platser och fordon har kontrollerats under eftermiddagen, men ingen är frihetsberövad.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Iza Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: