2017-08-09: Brand i byggnad i centrala Västerås

VÄSTERÅS
Larmet inkom till SOS vid 13.30-tiden om att det brann i en indisk restaurang på Stora gatan i centrala Västerås. Räddningstjänsten har lokaliserat branden till ventilationen. Alla personer som befann sig i lokalerna har tagit sig ut och är oskadda enligt polis på plats. Polisen har spärrat av området, och all trafik leds om. Avspärrningarna berör korsningen Storagatan/Källgatan upp till Storagatan/Västra Ringvägen, så lokaltrafiken fick dirigeras om. Två stationer fanns på platsen samt flera polispatruller och ambulanser. Man hade från räddningstjänstens sida även begärt in förstärkning från Enköping.

Under släckningsarbetet påträffade räddningstjänsten gasolflaskor i restaurangens lokaler. Polisen misstänker nu restaurangen för brott, då restaurangen saknade tillstånd att få använda gasol i verksamheten. Tidigare i år fick man avslag på sin ansökan om att använda gasol.

Man beslöt sig även att utrymma hela fastigheten, Västerås Stads Kristeam fanns även på plats.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: