2017-10-07: Stor polisinsats i Surahammar

FOTO: Eniro.se

SURAHAMMAR

Polisen har spärrat av ett bostadshus (villa) med tillhörande tomt på Dalavägen i Surahammar. Tekniker har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning. En förundersökning har precis inletts och det är i nuläget för tidigt att uttala sig om vad för typ av brott det handlar om.

UPPDATERING 2017-10-08

Igår, 7 oktober, vid 13.30-tiden får polisen ett samtal om att en person har hittats död i Surahammar. Polisen kommer i närtid att genomföra en teknisk undersökning och den avlidnes kropp skall obduceras för att fastställa dödsorsaken. Några ytterligare upplysningar om händelsen lämnas i nuläget inte ut.

FOTO: Eniro.se

Person anträffad död under lördagen i en villa på Dalavägen i Surahammar

UPPDATERING 2017-10-08 kl. 11.30

Brottsrubriceringen i ärendet är vållande till annans död. En person är skäligen misstänkt. Ärendet leds av åklagare och vidare frågor hänvisas till åklagarmyndighetens presstjänst.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: