2017-10-14: 18-åring knivskuren på krogen

VÄSTERÅS

Strax före kl 01 under natten mot lördagen fick polisen larm om att någon hade knivskurits på en krog i centrala Västerås. Framme på platsen kunde man konstatera att en 18-åring yngling hade knivskurits, under oklara omständigheter inne på krogen. Han fördes till sjukhuset med allvarliga, men inte livshotande skador. Hans läge bedöms som stabilt. Krogen fick utrymmas en kortare stund, för att polisen skulle få kontroll över läget. En brottsplats är anträffad och en teknisk undersökning är genomförd. Flera vittnen är hörda och flera förhör kommer att genomföras under lördagen. En person är gripen för brottet, som i nuläget är rubricerat som mordförsök. I övrigt lämnas inga ytterligare kommentarer, eftersom en förundersökning pågår.

UPPDATERING, kl. 11.02

Den misstänkte mannen som greps i natt är i 20-års åldern, anhölls av åklagare under lördagsförmiddagen – skäligen misstänkt för försök till mord.

Ytterligare förhör kommer hållas med den misstänkte 20-åringen så snart han blivit förordnad en advokat.

UPPDATERING 2017-10-15

Brottsrubriceringen har nu ändrats, mannen är nu misstänkt för grov misshandel och inte mordförsök. Mannen är fortfarande anhållen. I övrigt är polisen förtegen.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg

Följ och Gilla 021media.se: