2018-04-18: Polisen behöver allmänhetens hjälp

VÄSTERÅS
Sju bilar skadas i en anlagd brand på Bofinksvägen i Västerås. Nu vill polisen ha in iakttagelser och tips om skadegörelsen.

Lördag 14 april vid 01.30-02.00 tänder någon eld på en bil på Bofinksvägen i Västerås och ytterligare sju bilar skadas i branden. Brottet rubriceras som grov skadegörelse och bilarnas skador uppskattas till ett värde på cirka 450.000 kronor. Polisen söker vittnen till händelsen och är speciellt intresserade av en man som ska ha setts i närheten av platsen.

– Vi tror att den här mannen har med bilbränderna att göra och söker därför fler iakttagelser vid Bofinksvägen och närliggande områden på Råby. Eftersom det är lördag har det troligtvis varit fler människor i rörelse trots att klockan är närmare två på natten, säger Anders Eklund som är utredare hos polisen i Västerås.

– I många fall tror vittnen att deras information inte spelar någon roll för utredningen, men det är bättre att inkomma med alla tips och låta oss göra den bedömningen. Med andra ord är alla iakttagelser intressanta för oss, avslutar Anders Eklund.

Tips, iakttagelser och information lämnas till polisen via 114 14.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg