2018-04-29: Skott avlossade mot bostad på Brottberga

VÄSTERÅS

Strax före 03-tiden på natten mot söndag larmas polis till en adress i Brottberga, Västerås, där en målsägande vaknat av att någon skjutit mot bostaden.
Skott har avlossats och gått igenom en ytterdörr till villan. Det bor en barnfamilj i huset och två vuxna och två barn var hemma vid tillfället men alla är oskadade.
Brottsplatsen är avspärrad och redan under natten säkrades spår på platsen. En mer ingående teknisk undersökning genomförs på söndagen.

Polisen är intresserade av iakttagelser från vittnen i området från natten, det kan t ex kan röra sig om fordons- eller personrörelser. Den som har något att berätta ombeds ta kontakt med 114 14.

I höstas avlossades skott mot en polismans bostad i Västerås men i nuläget finns det ingenting som tyder på att dessa båda händelser skulle ha något samband. Polisen utreder nattens skjutning som en isolerad händelse.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg