2018-11-10: Fotouppdrag den 8:e december

021media.se kommer vara på ett uppdrag lördag 8 december 2018 kl. 10:30–18:00. Uppdragsgivare är Teater Oliver i Västerås under deras Kavalkad som hålls i Växhuset på Viktor Larssons plats i centrala Västerås.

Mer om evenemanget

Välkomna till Teater Olivers 3: Kavalkad på Växhuset i Stora teatersalen. Mellangrupp 1 och 2, Ung gruppen spelar upp sina föreställningar. Projektet ”Alice” som handlar om ungas mentala hälsa spelar upp 2 gånger. Samt att ”Gratis” få se ett smakprov på ”Mord på menyn” som har premiär i maj 2019. Improvisations gruppen visar upp lite Teatersport ”Gratis” i 30 min.

Biljetterna bokas på: www.teateroliver.se och biljetterna betalas och hämtas 30 min innan föreställningen börjar på plats i Växhuset.

Nytt för i år är att vi har en ”liten” festival yra på utsidan, i cafédelen. Fika, mini pizzor, UF företag 8 st visar och säljer sina ideer, kurdisk dans, hantverk och annat.

Låt oss avsluta 2018 med en riktig teater festival yra för Teater Oliver!!!

Bilder från evenemanget kommer att publiceras på Teater Olivers hemsida och deras sociala medier samt här på 021media.se och våra sociala medier.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg