2022-09-06: Polisinsats på Hässlö efter skottlossning

VÄSTERÅS

Flera patruller beordras till Hässlö med anledning av uppgifter om ett misstänkt grovt våldsbrott.

Polisen har fått in flera samtal om en misstänkt skottlossning i området och håller på att skapa sig en bild av vad som hänt.

Polisen arbetar just nu med att förhöra vittnen och tekniker är på väg ut till platsen.

Uppdatering kl 16:40

En skottskadad man har lokaliserats och vårdas på sjukhus. Hans skadeläge är oklart. Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord.

Uppdatering kl 20:28

Polisen har genomfört en rad olika utredningsåtgärder. Flera vittnesförhör har hållits och en teknisk undersökning har genomförts där polisen har säkrat spår. Polisen kan i nuläget inte gå in på vilka spår som säkrats. Dörrknackning har genomförts i närliggande bostadsområden.

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med skjutningen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade. Tips lämnas till 114 14.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg