2011-05-12 Grov misshandel på Bäckby Centrum

En 35-årig man samt en 28-årig man har blivit misshandlade  Bäckby Centrum i Västerås. Båda männen fördes med ambulans till centrallasarettet i Västerås med okända skador. Båda männen har blivit misshandlade med tillhyggen. Från platsen har en röd 4-dörrars bil avvikit. Okänt registreringsnummer. I bilen satt 4-5 personer. Ingen person är gripen och ingen misstänkt finns.


Foto: Andréas Sandberg och Fredrik Billström – 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg