120915 – Årets sista lagliga streetrace

Idag lördag mellan 19.00 och 22.00 var det då dags för årets sista lagliga streetrace, denna gång var det på en riktig gata inne i stan, närmare bestämt ute på Stenby och inte på strippen på Johannisbergs Flygfält.

Det tävlades i olika klasser så som framhjulsdrivet, bakhjulsdrivet, fyrhjulsdrivet, outlaw och mc. det bjöds även på lite uppvisning i att bränna gummi. Som vanligt på ArosStreet´s lagliga race så fanns Support Unit på plats och svarade på säkerheten, brand och räddning. Det tidigare racen har man gjort upp i VSC Cupen som avgjordes förra helgen ute på Johannisbergs Flygfält.

Kvällens sponsorer va Biltema Västerås som bidrog med priser till kvällens segare, McDonald´s Stenby bjöd på en Plus meny vid uppvisande av entré stämpeln som man fick och CCA Transport bidrog med en mobilkran där speakern och två protokollförare satt i en korg ovanför startplattan.


Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg