121222 – Singelolycka på Rotebroleden


Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

Andréas har under dagen vart på resande fot i Stockholm. Vid 06-tiden på lördags morgonen inträffade en singelolycka på Rotebroleden i höjd med Jet macken. Det var en lastbil med släp som fick sladd på släpet efter att ha bromsat in för en framförvarande personbil som gjort en hastig inbromsning. Lastbilens släp fick sladd och for över vägbanan och slog i vänstersidans bakre hjulaxel i mitt refugen. Den bakre hjulaxeln vreds totalt och chauffören lyckades dra släpet till en närbelägen busshållplats. Bärgare rekviderades till platsen som gav assistans så godset kunde fortsätta till sin destination. Släpet drogs sedan vidare till Borlänge för reparation. Inga personskador i detta fall.

Tilläggas kan att personbilen i fråga avvek från platsen utan att se efter hur det gick för lastbilen, mindre störningar i trafiken in mot Stäket.

Undertecknad fanns själv med i ekipaget.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg