2015-04-20: Polisen söker vittnen till rån mot Netto på Vetterslund

header_.jpgVÄSTERÅS
Vid 13-tiden söndagen den 19 april larmades Polis till Netto på Vetterslund i Västerås med anledning av ett rån. Polisen är nu intresserad av att komma i kontakt med personer som har tips eller som kan ha gjort iakttagelser i samband med händelsen.

Söndagen den 19 april klockan 13.12 inkom ett samtal till polisen om att Netto på Vetterslund i Västerås blivit utsatta för ett rån. Ingen skadades fysiskt vid rånet och gärningsmannen fick med sig en okänd summa pengar. Efter rånet sågs en gärningsman lämna platsen springandes i cykeltunneln under Råbyleden, i riktning mot Vetterstorpsgatan –  Polstjärnegatan.

Polisen är nu intresserad av att komma i kontakt med personer som har tips eller som kan ha gjort iakttagelser i samband med händelsen.

Kontakta Polisen på telefonnummer 114 14.

Polisen vill ha in tips och vittnesuppgifter i detta ärende

Polisen vill ha in tips och vittnesuppgifter från allmänheten  i detta ärende

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg