15-07-03: Power Big Meet (Fredag)

Det smäller på stort i Västerås det är Power Big Meet, världens största bilträff.

Idag fredag gick finbils cruisingen av stapeln, 200 utvalda bilar cruisade längs Sjöhagsvägen och in genom centrum och Stora gatan och sedan ut tillbaka på Sjöhagsvägen. Där efter släpptes de andra bilarna ut på slingan som går Sjöhagsvägen, Kungsängsgatan, Björnövägen, Pilgatan, Östra Ringvägen, Södra ringvägen, Stora gatan, Köpingsvägen, Hammarbyrampen, Surahammarsvägen och Johannisbergsvägen och sen tillbaka ut på Sjöhagsvägen. Man räknar med att det har kommit runt 20000 bilar till Västerås.

Det är en stor kommendering av poliser både från Västmanland och från angränsande län, även polisrytteriet finns på plats.

Polisen har även tagit minst 3 misstänkta rattonyktra, hur många som omhändertagits enligt LOB finns det ingen uppgift på.

Foto: Andréas Sandberg & Izabella Sandberg - 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg