2016-08-10: Skulle kasta sopor, vart utsatt för rånförsök

SKULTUNA

En man gick ut för att slänga sopor, på Folievägen i Skultuna. Då kom det fram tre, för honom okända personer och försökte ta hans mobil. Mannen lyckades springa från platsen och sätta sig i säkerhet i bostaden. Händelsen inträffade strax efter midnatt, polisen fick kännedom av händelsen förrns 1 timme senare. En anmälan om misstänkt försök till personrån har upprättats.

Press_logo

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg