2016-08-16: Två personer anhålla för mordet i Arboga

ARBOGA

En 41-årig kvinna och en 18-årig man greps på tisdagseftermiddagen. Kvinnan och mannen var anhållna i sin frånvaro, och är misstänkta för mord och försök till mord i Arboga den 3 augusti 2016.

41-åriga kvinnan är dotter till den mördade mannen och den skadade kvinnan som hittades i sommarstugan utanför Arboga. 18-åriga mannen ska vara pojkvän till den 41-åriga kvinnan enligt uppgifter.

Gripandet av kvinnan kunde ske odramatiskt på Arlanda flygplats efter en längre tids utredningsarbete. Mannen greps på väg i från Arlanda, efter han släppt av kvinnan.

Polisen har sedan mordet/mordförsöket haft en särskild utredningsorganisation igång som har arbetat intensivt med utredningarna. Förundersökningsledare för utredningarna är Johan Fahlander kammaråklagare vid åklagarkammaren i Västerås.

Förundersökningarna gällande mord och mordförsök kommer att fortsätta i syfte att säkra bevis. Med anledningen av utredningsläget så är polisen förtegna gällande ytterligare information om gripandena och utredningen.

Press_logo

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg