2016-12-07: Lastbil välte på Norrleden

021media.se/ARKIVBILD

VÄSTERÅS

Räddningstjänst och polis larmades vid 07.50-tiden på onsdagsmorgonen till rondellen i höjd med Svanågatan/Tunbytorpsgatan på Norrleden i Västerås. Anledningen är att en lastbil lastad med en skylift har vält i rondellen. Trafiken flöt förbi olycksplatsen till en början, men nu har räddningstjänsten valt att stänga av trafiken i östlig riktning med hjälp av polisen under bärgningsarbetet. När lastbilen väl är på rätt köl ska den bärgas bort av Ramströms Bilbärgning och sen går räddningstjänsten över till att sanera vägbanan, då lastbilen läckt hydralolja och diesel på vägbanan. Bärgningen räknas ta upp till en timme uppger räddningsledaren på platsen.

Föraren av lastbilen va själv i fordonet och tog sig själv ur, inga personskador rapporterade. Föraren är dock omtumlad av händelsen.

Vet du något om händelsen, eller har du bilder?
Hör av dig till 021media.se tipsa@021media.se

 Här har olyckan inträffat

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg