2017-01-18: Medans du sov: Fräckt stöldförsök och bilbrand

VÄSTERÅS

01.35
Polis och räddningstjänst kallades till Välljärnsgatan på Bäckby där 2 st personbilar brann. Elden kunde snabbt släckas, men bilarna blev förstörda. Ingen person skadades vid branden. Det finns ingen naturlig förklaring till hur branden har uppstått, varför en anmälan om misstänkt skadegörelse genom brand är upprättad.

03.50
Strax före kl 04 på onsdagsmorgonen utlöste personalen på Mc Donalds, Erikslund sitt överfallslarm. Flera polispatruller beordrades till platsen. Det visade sig att tre personer hade varit framme vid restaurangen och försökt att distrahera personalen, samtidigt som en av männen sköt upp luckan till ”Drive-Thru”, från restaurangens utsida. Detta för att komma åt en kassalåda på insidan. Stöldförsöket upptäcktes dock och det hela misslyckades. De tre männen hann lämna platsen, innan den första polispatrullen kom till platsen. En anmälan om försök till stöld är upprättad och man kommer nu att titta på ev övervakningsbilder, för att försöka identifiera gärningsmännen. Ingen är ännu gripen för stöldförsöket.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg