Om

Andréas Sandberg

Foto: Stefan Mårtensson

Jag som driver denna sida heter Andréas Sandberg och bor strax utanför Västerås. Jag är född 1974 i Västerås och är i grunden kock men satsar hårt som frilansande nyhetsfotograf. Till min hjälp har jag Fredrik Billström.

Andréas driver verksamheten som en hobbyverksamhet och fakturerar via Frilans Finans vilka står som avsändare på fakturan från oss, och allt jag tjänar går till driften av sidan och övriga omkostnader. I övrigt så tjänar vi inga pengar på att driva denna sida.

Vi åtar oss det mesta inom fotografering så som bröllop, fester, vimmel, djurporträtt, porträtt m.m. Hör gärna av er för prisuppgift. Observera att vi har vanliga arbeten och fotar vid sidan av våra ordinarie arbeten.

021media.se ligger på webbhotellet Manufrog, domänen är köpt via Binero .

 

Uppdrag som vi utfört:

  • Pressbilder till DJ Nova samt skivomslag.
  • Bilder till skivomslag till artisten Nilles EP ”Nu Kör Vi”.
  • Plåtning av Julshowen på Fagersta Brukshotell 2010.
  • Etiketter till Glada Kossan.
  • Fotografering för Roos & Tegnér.

Vårt huvudmål är att fotografera blåljusmyndigheterna i deras situationer som dom kan befinna sig i. Det kan vara bränder, olyckor, inbrott, rån, övningar och andra intressanta händelser i Västerås med omnejd av nyhetsvärde.

021media.se har ett gott samarbete med ett par nyhetssidor där vi får våra bilder publicerade.

Sidor som 021media.se levererat bilder till:

Läsarbilder med i:

  • VLT.se (2011-12-18, Lastbil och personbil krockade)
  • Aftonbladet (Bild från den stora skogsbranden i Västmanland. Bild på de italienska vattenbombplanen, flygandes över Skultuna)

 

021media.se riktar sitt arbete som frilansfotografer mot dags- kvällspressen och även TV som är behov av stillbilder ibland. Vi har haft bilder publicerade i Expressen, Aftonbladet, Metro, Västerås Tidning och VLT. Vi har ett verifierat YouTube konto och är där med YouTube Partner.

Gällande informationen som delges på 021media.se
Alla händelser är hämtade från Polisen och Räddningstjänsten om inget annat anges.
Vi på 021media.se skyddar våra källor (tipsare) enligt källskydd och dom förblir anonyma.

Alla bilder som publiceras här i arkivet är i 800 x 600 pixlar och all efix och iptc data finns kvar i filerna. Alla bilderna är även redigerade från ansikten och registreringsskyltar detta för att inte man ska kunna röja en persons eller bilens identitet. I vissa fall redigeras även bilder på personer och registreringsskyltar inom polisen där ibland civila poliser, bilar samt personer och fordon som ingår i Nationella Insatsstyrkan.

Copyright och Upphovsrätt:
Citera oss gärna, men ange alltid oss som källa. Text och bilder som publiceras på 021media.se är skyddade enligt lagen om upphovsrätt.
Samtliga bilder i arkivet är skyddade av upphovsrättslagen och tillhör respektive fotograf och 021media.se.
021media.se lånar inte ut några bilder under några som helst omständigheter samt all vidare publicering av bilder och texter kommer att anmälas för brott mot upphovsrätten enligt (1960:729) samt att faktureras vilket vi har rätt enligt lag att göra.

021media.se logotype
Sidägare:
Andréas Sandberg
021media.se
0702-676569
info@021media.se

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara