Läsarbild

Tipsa om Nyheter via MMS/SMS:

Har ni sett någon händelse, sett en kändis på stan, det kan vara en olycka, brand, rån eller något annat av nyhetsvärde och fått det på bild. Bilden kan vara tagen med en digitalkamera eller en mobiltelefon maila den gärna då till 021media.se på adressen tipsa@021media.se och skriv en liten förklarande text om vad det är för händelse, ditt namn och ett mobilnummer om vi behöver kontakta dig kontakta dig för mer information. Glöm inte att skriva var och när det hände. Bilden kommer sedan att publiceras här på hemsidan i kategorin Läsarbild samt på vår Facebooksida och på vår Instagram. Under bilden/bilderna så kommer vi att givetvis skriva ut ditt namn som fotograf eller om du vill vara anonym så skriver vi enbart ut Läsarbild. Alla bilder av nyhetsvärde är av intresse. När du skickar in en bild, en så kallad Läsarbild, så ger du oss tillåtelse för publicering av din bild. Vill du vara anonym anger du det i meddelande texten, annars så skriver du ditt för och efternamn så står det ditt namn byline.

Gör så här:

Skapa ett nytt mms/sms med texten ”021media Tipsa” Ditt namn samt en liten kort text om händelsen och platsen för händelsen. (byt ut Ditt namn till just vad du heter)
Skickar du mms, så glöm inte bifoga bilden. Skicka till 0702676569, kostnad vanlig taxa för SMS/MMS. Eller så kan ni använda formuläret här under, där kan ni bifoga er bild. Under meddelande skriver ni lite kort om händelsen och skriver vad ni vill att det ska stå för namn byline som fotograf. Skrivs det inget och ni vill vara anonym så skrivs det bara Läsarbild som byline.

Har ni vart med om en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se.

Har ni vart med om en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via epost till tipsa@021media.se.

Här kan du tipsa oss.

Tipsa Oss
* anger obligatoriska fält

Tillåtna filtyper: jpg,jpeg,png.
Max filstorlek: 2mb.

Bilderna kommer redigeras från registreringsskyltar och ansikten från inblandade bilar och personer vid olyckor, bränder och dylikt. Det är en policy som 021media.se har.

Det enda kraven som vi har är att du respekterar eventuella avspärrningar vid större händelser, och att du uppträder moget samt visar hänsyn till offer och blåljusmyndigheterna vid en olycksplats. Och framför allt, VA INTE I VÄGEN.

Bilderna kommer endast att användas på 021media.se, samt vår Facebooksida och på vår Instagram och kommer inte publiceras vidare någon annanstans eller säljas.

Vid frågor kontakta Andréas på 0702676569.

 

Spara

Spara

Spara