2012-05-13 Villa i brand i Långby

Det var vid 21-tiden som räddningstjänsten fick larmet om att en villa i Långby 3, strax öster om Annundshög stod i lågor. Det va ägaren själv som upptäckte branden efter att ha kommit hem efter en kvällsrunda med hunden. Det ska enligt uppgift inte finnas någon person kvar i huset som va helt övertänt när räddningstjänsten kom till platsen. Räddningstjänsten insåg ganska omgående att huset som va extremt övertänt inte gick att rädda utan koncentrerade sig på att set till att elden inte spred sig vidare till intill liggande garage. Trafiken dirigerades om förbi platsen då huset står intill vägen ut mot Tortuna. Vad som orsakat branden är ännu okänt. Tekniker kommer att genomföra en undersökning av platsen så fort det går att beträda området. Området är avspärrat tills dess så att inga obehöriga går in och förstör eventuella spår av vad som kan ha föranlett kvällens brand.


Visa större karta
Även vi mediafotografer som fanns på platsen fick oss veta att vi hade inget där att göra av en poliskvinna som var beordrad av sitt befäl på plats att stå i Annundshögskorset och dirigera om trafiken. Vem denna poliskvinna är, är okänt då hon inte påtalade vår fotograf på plats utan till mig som reporter.


Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg