2022-04-07: Man med knivliknande föremål omhändertagen

VÄSTERÅS

Polisen får in samtal från allmänheten vid 08.45-tiden på torsdagen, om en man som ska skrika och springa runt med ett knivliknande föremål på Östermalm i centrala Västerås. Ingen person ska ha kommit till skada.

Ett flertal polispatruller beordras ut till platsen och i nära anslutning till Utanbyparken anträffas mannen som beläggs med handfängsel. Mannen, som är i 55-årsåldern, omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Polisen rubricerar i nuläget ärendet som grovt brott mot knivlagen. Den misstänkta mannen har ännu inte kunnat höras på grund av berusningsgraden.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg