2023-07-09: Utredningsarbetet fortgår kring mordet på Bjurhovda

VÄSTERÅS

Det var igår vid 19.30-tiden som flera skott avlossades mot en man i övre tonåren i ett villaområde på Bjurhovda i östra Västerås. Vid 20-tiden gick polisen ut med att mannen avlidit. Uppgifter som VLT publicerat ska skytten ringt på offrets dörr, och när offret öppnade dörren så sköts han med ett flertalet skott. En granne i området har hört mellan 5 till 10 smällar. Hur och vart gärningsmannen tog till flykten är oklart.

Under söndagskvällen och natten har polisen arbetat med ärendet men det finns ingen misstänkt.

Flera olika typer av utredningsåtgärder har vidtagits och fler kommer att vidtas. Polisen arbetar att samla information kring vad som inträffat och varför. Informationsinhämtningen sker på olika sätt, exempelvis förhör.

Polisen vill komma i kontakt med personer som vet något om händelsen. Låt polisen avgöra vad som är viktigt för utredningen eller inte, små detaljer kan vara avgörande.

Tipsa polisen via 114 14 eller via tipsformuläret.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg