2023-07-10: Den mördade mannen, var det fel offer?

VÄSTERÅS

Den unga mannen som sköts till döds under söndagskvällen i ett villaområde på Bjurhovda i östra Västerås, kan ha vart helt fel person som gärningsmannen eller gärningsmännen var ute efter.

Enligt uppgifter som SVT fått fram genom den mördade mannens anhöriga.

Så var mannen på väg hem från ett frisörbesök när mördaren eller mördarna slog till.

Enligt nya uppgifter kan det röra sig om en felskjutning – mordoffret ska ha ett namn som är mycket likt en känd kriminell i Västerås.

Enligt nya uppgifter ska han skjutits på allmän plats och inte vid bostaden, som de första uppgifterna gav gällande vart mannen skjutits.

Polisen är mycket angelägna att allmänheten kommer med tips om denna händelse. Det är upp till Polisen att göra bedömningen av tipset, även en liten sak som för dig anses som betydelselös kan vara väldigt betydelsefullt i Polisens utredning.

Så vet du nått, hört nått eller sett nått, tveka inte på att kontakta Polisen på 11414 med din iakttagelse. Du får vara anonym, varje lite pusselbit kan vara avgörande att detta fall kan klaras upp. Och att gärningsmannen/gärningsmännen kan gripas och lagföras för brottet.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg