2023-07-13: Tre personer funna avlidna i en bil

SKINNSKATTEBERG

En polispatrull har vid 21.10-tiden på torsdagen anträffat tre döda personer i ett fordon utanför Skinnskatteberg i Västmanland.

Polispatrullen var ute på ett annat uppdrag, när man anträffande bilen med de tre avlidna personerna.

Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning.

Det finns en relation mellan de avlidna.
Anhöriga är underrättade.

Polisen har inlett en mordutredning för att försöka ta reda på vad som har inträffat, men ser i nuläget inga tecken som tyder på koppling till gängkriminalitet.

Uppdatering 14 juli, kl. 09.00

Bilen har bärgats från platsen. Den initiala kriminaltekniska undersökningen har genomförts. Kropparna ska genomgå en rättsmedicinsk undersökning.

Detta är en isolerad händelse mellan de tre personerna som befann sig i bilen. Polisen letar inte efter någon gärningsperson.

Uppdatering 14 juli, kl. 13.03

Enligt uppgifter som VLT och TV4 Nyheterna har fått till sig och publicerat ska det vara en kvinna och två barn som polisen påträffade skjutna i bilen.

Kvinnan och barnen ska ha någon form av relation till varandra.

– Vi har en väldigt god uppfattning om händelseförloppet. Vi har ett gott utredningsläge, men med tanke och hänsyn till förundersökningen och anhöriga, vill inte vi gå in för mycket på detaljer gällande händelsen, säger polisens presstalesperson till Expressen.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg