2023-11-18: Polisen söker hjälp av allmänheten

VÄSTERÅS

Det var igår vid 17-tiden polisen fick larm om flera smällar på södra Skallberget. När första patrull anlände till platsen, hittade man en skottskadad 36-årig man som fördes till sjukhus för vård. Senare på kvällen kommunicerande polisen att mannen avlidit. Och en förundersökning gällande mord upprättades.

Den 36-åriga mannen sägs ha en ledande roll i ett kriminellt nätverk i Västerås.

Polis söker nu tips och iakttagelser från allmänheten som befunnit sig kring Skallberget med omnejd mellan klockan 16.00-17.00 på fredagen 17 november. Polisen är särskilt intresserade av iakttagelser om personer på elsparkcyklar i området vid den aktuella tidpunkten.

Tips kan lämnas anonymt via 11414. Även om du själv anser att din iakttagelse kan vara betydelselös, så kan det vara en pusselbit för polisen som gör att en eller flera gärningsmän grips och ställs inför rätta.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg