Rottweiler tik 2 år

Det är med stor sorg jag sätter ut denna annons. Efter stort övervägande så har jag nu bestämt mig för att sälja min 2-åriga Rottweiler tik Zazzie född 080805. Hon är registrerad hos Jordbruksverket, fullt vaccinerad och chipmärkt. Hon klassas som en blandras enligt SKK pga. att hon inte har stamtavla men hon är renrasigt då båda föräldrarna har stamtavla.

Hon trivs att vara ute och springa, skogspromenader. Hon är van vid katt, barn och andra hundar. Zazzie har vardagslydnaden men behöver komma till någon som har tiden att jobba med henne både fysiskt och mentalt.

Anledningen till att jag väljer att sälja henne är att jag precis gått igenom en separation och bor väldigt trångt.

Jag lägger stor vikt på hemmet hon ska komma till, den som köper henne ska ha stor vana av hundar och gärna då av rasen, ser gärna att du bor på landet så hon har utrymme för lek.

Pris: 5000 kr

Snackare och prutare undanbedes med bestämdhet.

Kontakt sker via mail ställt till andreas@021media.se, ange Zazzie som ämne.

Mer information om Zazzie finns på hennes egna hemsida, Zazzie.info


Foto: Andréas Sandberg

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg