120923 – Bilder från fyndplatsen

Det var klockan 07.15 på söndags morgonen som en privatperson påträffade en man avliden i området vid Gamla Ångkraftverket. Den avlidnes identitet är ännu okänd. Men enligt en polisiär uppgift till den lokala tidningen så rör det sig om en 44-årig man som tidigare inte är känd av polisen. Man har även gått ut med från tidningens sida att det ska finnas vittnen som hört två stycken smällar under

Platsen där kroppen påträffades spärrades i morse av och en teknisk undersökning genomfördes. Kroppen vart bortförd vid 15-tiden och avspärrningarna hävdes. Polisen har inlett en mordutredning och är mycket förtegen om händelsen.

Vi på 021media.se åkte till platsen och all polispersonal var borta förutom en civil polisbil som åkte runt i området. Bilderna visar den troliga fyndplatsen.


Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg