130214 – Brand i bilverkstad på Hacksta

extra

Polis och räddningstjänst larmades vid 17.20-tiden till en bilverkstad på Saltängsvägen (Hacksta Industriområde). På grund av svetsarbete inne på bilverkstaden har något därinne börjat brinna, i nuläget oklart vilken omfattning.

Platsen är avspärrad på grund av att det finns gasflaskor inne i aktuell byggnad, och räddningstjänsten jobbar med att säkra dessa. Explosionsrisken gör att polisen spärrat av platsen och leder om trafiken.

Trafikomledning: Trafiken leds bort från Hackstarondellen av flera polisenheter. Trafiken norrifrån är avspärrad vid Hammarbybron (välj gärna att köra av vid Hammarbyrampen). Södergående trafik leds om från Johannisbergsvägen och ut på Sjöhagsvägen. Västergående trafik vänds om på Saltängsvägen, likaså östergående trafik.

I nuläget är det svårt att säga hur länge avspärrningarna kommer bestå – det kan dröja flera timmar innan räddningstjänsten är klara med sitt arbete.

Det ska röra sig om 8-10 garage som är brandskadade och 3 brandstationer är med i räddningsarbetet.

Detta uppger Martina Saghamre/LKC-Befäl på Polisen i Västerås.

Har du bilder från händelsen?
Maila då bilderna till tipsa@021media.se, så läggs bilderna upp här på 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg