130215 – Bilverkstads branden, dagen efter

Det var igår vid 17.20-tiden som det började att brinna i en verkstadslokal belägen på Saltängsvägen i västra Västerås. Man höll på med ett svetsarbete på en bil när bilen plötsligt fattade eld. Räddningstjänst och Polis larmades till platsen, vid framkomst stod en garagelänga med 8-10 garage i lågor. Man befarade att det skulle finnas svetstuber i byggnaden så området spärrades av med 300 meter runt byggnaden.

Platsen är vid skrivande stund fortfarande avspärrad och kommer så vara till tidigast 21.00 ikväll fredag.

Trafiken har under avspärrningen skapat en del trafikproblem då huvudinfarten är stängd och många morgonpigga arbetare i området skulle ta sig till sina respektive arbetsplatser. De intill liggande företagen har fått hålla stängt under dagen, som medans på ABB har det vart normal drift.

Läsarbilder:

Har du bilder från branden på Hacksta igår, avspärrningarna idag och vill få med läsarbilder på 021media.se? Kontakta oss på tipsa@021media.se. Ditt namn kommer givetvis synas som fotograf.


Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg