130315 – Mataffär på Karlavagnsgatan utsatt för rån

Polis.jpg

Flera polispatruller beordrades vid 16.30-tiden till AM’s Supermarket/Mathörnan på Karlavagnsgatan efter att två män rånat butiken. En av de två männen hade hotat personalen med kniv, och lyckades på så vis komma över cirka 3000 kronor. I samband med rånet uppvisade en av männen ett silverglänsande föremål. Det är i skrivandets stund obekräftat om detta föremål var någon typ av vapen.

Signalement på gärningsmännen
2 män i 20-års åldern, klädda i svart.

Gärningsman nr 1: ca 190 cm lång, smalt byggd och talade svenska utan brytning. Vidare hade han blåa ögon och bar en rånarluva vid brottstillfället.

Gärningsman nr 2: ca 170 cm lång med blå ögon. Han talade svenska utan brytning och hade någon typ av tyg/sjal över sitt ansikte.

En misstänkt gärningsman greps under kvällen, mannen är förd till station för förhör.
Mannen är efter förhör släppt på frifot, men en lägre misstankegrad om delaktighet kvarstår mot mannen.

Polisen vädjar om tips gällande en trafikolycka den 30 oktober vid korsningen Norra Skjutbanegatan / Norrleden vid 19-tiden.  ”Vi är i behov av att fler vittnen hör av sig, de som har sett olyckan eller fordonen”, säger Johan Forsberg vid Polismyndigheten i Västmanland

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg