130622 – Stökig midsommarnatt

sammanfattning

Under natten har polispatrullerna i Västmanland haft en hel del att göra. Mycket fylla och bråk i anslutning till fester.

På Källhagsgatan på Haga i Västerås har en personbil brunnit och är totalförstörd.

Bland annat har det varit ett större bråk på Björnön där man slagits med tillhyggen. Det gick dock ej att på plats utreda vem som gjort vad och det hela resulterade i ett antal anmälningar om misshandel. Ingen person är gripen.

I Sala ramlade en 23-årig man ner från ett tak. Han är svårt skadad och förd med ambulans till Centrallasarettet i Västerås. Hans tillstånd betecknas som allvarligt men stabilt. Ingen misstanke om brott.

Vid 06.30-tiden på morgonen körde en personbil med 5 personer av och in i ett träd på Surahammarsleden i höjd med Plantagen på Bäckby, samtliga personer avfördes med ambulans till sjukhus för kontroll och vård. Orsaken till olyckan är okänd, men troligtvis har föraren väjt för något småvilt. Föraren var nykter vid kontroll uppger Maria Rupla KC-befäl på LKC i Västerås.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg