2015-02-01: Tredje gången gillt för 27-åringen

Bild_saknas_Polishuset

En 27-årig man anträffades av väktare, som hade kallats till Loppisen på Hejargränd, på Bäckby i Västerås, efter inbrottslarm vid 20.10-tiden på lördagskvällen. Han hade kastat en papperskorg genom ett fönster. Mannen överlämnades till polis och fördes till polishuset där han lades in för tillnyktring och misstänkt för skadegörelse.


 

Den 27-åriga mannen gjorde sig skyldig till flera brott i samband med att han skulle friges under söndagsmorgonen vid 04-tiden.

Han började med att kasta sina tillhörigheter på en av poliserna inne i arrestavdelningen. När man väl fått ut honom ifrån polishuset, knappt påklädd, fortsatte han att stöka utanför polishuset. Han tog sig runt fastigheten och gav sig på cyklarna som stod uppställda på Skepparbacken utanför polishuset. Personal från häktet såg hur han kastade en cykel på en anställds bil och kastade omkring med andra cyklar. Poliser sprang ut från polishuset och mannen omhändertogs denna gång enligt PL13. Man fick förse honom med handfängsel och han hamnade återigen i en cell, samma cell som han tidigare frigetts ifrån.

Denna gång gjorde han sig skyldig till våld mot tjänsteman och skadegörelse.


Den 27-åriga mannen som senaste dygnet gjort sig skyldig till flera brott, greps på nytt under söndags förmiddagen. Denna gång försökte han tillgripa en personbil på Pettersberg. Vid avvisiteringen anträffades även en del varor på mannen som han misstänkts ha snattat på Hemköp i centrala Västerås. Mannen fördes till polishuset för förhör och ny åklagarkontakt.

 

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg