2015-03-22: Bil i diket på lv681

VÄSTERÅS
På lv681 vägen ut till Skultuna från Västerås har en personbil kört av vägen i höjd med Åby . Bilen har väjt för ett djur och hamnade i diket. I bilen fanns förutom föraren även två barn. Ingen av dem har skadat sig men bilen fick hjälp upp på vägbanan av bärgare så familjen kunde fortsätta sin färd.

021media.se hamnade av en slump mitt i händelsens centrum. Vi passerade precis efter att olyckan skett, givetvis så stannade vi. Fotograf Andréas Sandberg larmade SOS och gick fram till den aktuella bilen och gjorde en första kontroll av de inblandade och kollade eventuella läckage. När ambulans och polis kom till platsen lämnade han över sin uppfattning av läget på platsen till räddningspersonalen.

Innan vi kom fram till platsen så såg vi ett antal bilar passera utan att stanna till och kontrollera hur det hade gått och inte ens sakta ner förbi platsen. När vi väl stannat och fått på oss våra reflexvästar så var den 1 av 10 bilar som saktade in förbi platsen.

Under tiden bärgningen pågick så dirigerade polisen bilar förbi platsen, viss köbildning uppstod under tiden.

Tid för larm: 16.30

Foto: Fotograf Andréas Sandberg/Webredaktör Izabella Sandberg – 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg