2016-02-20: Flera anlagda bränder under det gångna dygnet

VÄSTERÅS

19.03 Bilbrand Hökåsgropen
Räddningstjänst och polis larmades till Hökåsgropen med anledning av en brand. På plats visar det sig att det är en bilbrand. Bilen ska vara en mindre arbetsbil/skåpbil enligt räddningstjänsten. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga personer kvar på platsen.

20.46 Brand vid Råbystallet
Räddningstjänst och polis larmades till Råbystallet med anledning av en brand. På plats visar det sig att det var kartonger i en kundvagn som något satt eld på. Elden kunde snabbt släckas och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer att upprättas.

21.40 Taxibil sattes i brand
Polis kallades till Tornsvalegatan efter att en bil satts i brand. Vittnen hade sett ett antal ” ynglingar ” på platsen och strax efter så brann bilen. Taxichauffören var hemma på rast då brottet begicks. En ruta på bilen hade krossats och något brännbart hade kastats in i bilen. En anmälan om grov skadegörelse upprättades och beslag har gjorts på platsen.

Samtliga bränder misstänks vara anlagda.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg