2016-07-09: Flera fall av misshandel under natten

VÄSTERÅS

00:05 Polis kallades till Centralstationen efter inkommet samtal om en man som blivit knivskuren i handen. Patrullen träffade på en 22-åriga man som berättade att han blivit knivskuren av en ” raggare ” men sen kom han plötsligt inte ihåg vad som hänt. 22-åringen kördes till lasarettet för vård.


00:49 En 52-årig man greps under natten i anslutning till Mälarcampingen. Han ska ha slagit ner en 25-årig man. Oklart i nuläget varför bråket startade. Målsäganden ådrog sig i en bula i huvudet och kände sig yrslig. 25-årigen uppmanades ta kontakt med sjukvårdspersonal. Den gripne fick sova ruset av sig innan förhör.


00:58 En 21-årig man promenerade tillsammans med några kvinnliga bekanta på gångbanan söder om utomhusbadet på Lögarängsbadet. Plötsligt dök det upp ett gäng yngre killar som gav sig på honom och klappade till honom så han ramlade i backen. Målsäganden lyckades ta sig upp och sprang ifrån platsen. Han lyckades ta kontakt med polis. Gällande hans skador så skulle han själv ta kontakt med sjukvården, ej allvarligt skadad.


02:03 En misshandel inträffade under natten vid Sjökrogen. En 25-årig man knuffades kraftigt av en 24-årig man och axeln slogs ur led. 25-åringen avfördes i ambulans till lasarettet och 24-åringen omhändertogs för fylleri och är sedermera misstänkt för misshandel.

I samtliga händelser så har Polisen upprättat en anmälan om misshandel.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg