2016-07-13: Tre personer gripna i Irsta

VÄSTERÅS/IRSTA

Flera polispatruller kallades vid 02-tiden till Lokes väg i Irsta strax utanför Västerås efter en uppmärksam inringare larmat om en personbil som stod konstigt parkerad. Väl på plats kunde (med hjälp av hundförare) tre män spåras upp som hade samröre med den felparkerade bilen. En av de tre gripna männen blev biten av polishunden i samband med gripandet.

Patrullerna på plats misstänker att de tre gripna männen varit inne i flertalet bostäder i området Irsta. I nuläget håller polisen på att utröna vad och vilka som blivit drabbade.

De tre männen misstänktes vid gripandet för grov stöld (genom inbrott) och fördes in till arresten och inledande förhör. Under morgonen förhördes de tre och efter åklagarkontakt har alla tre nu anhållits misstänkta för grov stöld samt stöld i flera fall.

Polisen uppmanar boende i Irsta att kontrollera om de har haft inbrott i sina bostäder, fordon eller andra fastigheter. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14 om du upptäcker att du utsatts för stöld eller inbrott.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg