2016-08-05: Mordmisstänkta kvinnan frisläppt

ARBOGA

Den 63-åriga kvinnan som varit anhållen misstänkt för mordet söder om Arboga på onsdagskvällen den 3 augusti har frigivits av åklagare.

Åklagare Johan Fahlander frigav vid 15-tiden på fredagseftermiddagen den 63-åriga kvinna som varit anhållen för mord. Kvinnan har vårdats på sjukhus sedan mordkvällen och polisen kunde under förmiddagen idag hålla ett första förhör med henne. Efter förhöret idag har sådana uppgifter framkommit att åklagaren bedömer att kvinnan ej längre är skäligen misstänkt men inte avförd från utredningen. Både den avlidne mannen och kvinnan hade på brottskvällen utsatts för grovt våld.

Polisen utreder förutom mordet även försök till mord på den 63-åriga kvinnan. Polisen kan i nuläget inte lämna mer information om förundersökningarna med hänsyn till utredningsläget.

Under helgen kommer polisen att prioritera att ha en synlig och närvarande polis i Arboga-trakten. Syftet är att finnas tillgängliga för allmänheten men också för att få in tips och iakttagelser som kan vara intressanta i förundersökningen.

Press_logo

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg