2016-08-30: Paret på nytt gripna och anhållna

021media.se/Arkivbild

VÄSTERÅS/ARBOGA

Tisdagen den 30 september vid 18.30-tiden greps två personer på sannolika skäl misstänkta för mord och försök till mord i Arboga den 3 augusti. Personerna som greps är den 41-åriga kvinna och den 18-åriga man som tidigare varit anhållna för brotten.

Mannen och kvinnan var anhållna i sin frånvaro och internationellt efterlysta.

– Gripandet ägde rum i Trondheim i Norge och var odramatiskt, säger Anders Hedström presstalesman i polisområde Västmanland.

Han fortsätter;

– Misstankarna har stärkts mot den 41-åriga kvinnan och den 18-åriga mannen. De kommer nu att transporteras till Sverige och så snart de är i landet kommer ett inledande förhör, RB 24:8-förhör, att hållas med de båda, säger han.

Mannen och kvinnan är i nuläget på sannolika skäl misstänkta för brotten och under veckan kommer åklagaren att ta ställning till en häktningsframställan.

– Utredningsarbetet fortsätter och vid det inledande förhöret delges misstanke om de brott de är misstänkta för och deras inställning till brottsmisstankarna, säger Hedström.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg