2016-09-21: Stort bråk på Bäckby

VÄSTERÅS

Polisen i Västerås larmades till ett större bråk vid 19-tiden på onsdagskvällen till Välljärnsgatan på Bäckby i västra Västerås. Man skickade alla lediga resurser till platsen, på plats fanns ett 20-talet personer och ett stort antal bilar. Det va rörigt på platsen enligt Temo Allenbäck, befäl vid Västmanlandspolisens kommunikationscentral. Även ett stort antal ambulanser skickades till platsen.

Fem personer greps misstänkta för misshandel, ett antal personer kördes med ambulans till akuten i Västerås för vård. Det kan vara fler skadade som fått hjälp av släkt och vänner med transport till sjukhuset fr vård. Det ska utredas av polisen.

Det ska enligt uppgifter ha används bl.a järnrör som tillhyggen och man ska även kört på folk med bilar.
Enligt det första uppgifterna ska bråket röra sig om en fejd mellan två familjer.

Polisen har haft fullt upp med att avstyra bråk och ta hand om skadade på platsen, så förhör med de gripna, skadade och övriga kommer att hållas eller har hållits.

Tre personer har vårdats för lindriga skador under kvällen uppger Landstinget i Västmanland.

Vad det blir för brottsrubricering återstår att se, men misshandel är det troliga.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg